L’auditoria de qualitat de les platges la fa una empresa auditora externa que avalua aspectes com la planificació, la promoció de les platges, les infraestructures disponibles, la prestació de serveis, la gestió ambiental, el procés de control o la millora continua de la platja. Una puntuació a partir de 6 indica conformitat amb el servei; entre el 7 i 8, satisfacció i entre el 9 i 10, excel·lència. Les platges del Varador i el Callao han superat l’auditoria externa obtenint una nota de 9,60.

 

Aquest any en l’informe d’avaluació de les platges del Callao i el Varador es destaca la instal·lació del sistema de control d’aforament de les platges a través de càmeres així com la possibilitat de consultar les dades actualitzades a través de l’App “Aforo playas” o al web www.visitmataro.cat a l’espai d’informació de platges. També destaquen com a punts forts els tòtems informatius amb les mesures de prevenció del Covid-19, les enquestes de satisfacció que enguany, a banda de respondre digitalment a través de la connexió wifi a les platges, també es poden respondre a través del codi QR als tòtems informatius del Passeig Marítim o a través de les xarxes socials, així com l’ampliació de l’street work out, la zona d’entrenament situada a la platja del Varador.

Més informació:

https://www.mataro.cat/ca/actualitat/noticies/2021/les-platges-del-callao-i-el-varador-revaliden-la-certificacio-q-de-qualitat